0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Peste 150 de sportivi au venit la Botoșani pentru a concura la Cupa României la Cros FOTO&VIDEO

Botoșaniul a organizat în premieră Cupa României la Cros, competiție care a adunat la start peste 150 de sportivi din 18 județe ale țării. La această competiție a fost prezentă și campioana olimpică Anișoara Cușmir, președintele Federației Române de Atletism.

Competiția organizată în pădurea Rediu, a debutat cu întrecerea copiilor II care au avut de parcurs un traseu de 1200 de metri la fete și 1500 de metri la băieți. Traseul a fost unul dificil deoarece ieri a nins și a plouat. Majoritatea sportivilor au reușit să termine cursa iar unii au înregistrat un timp foarte bun ținând cont de temperatura scăzută și condițiile în care au alergat.

La startul competiției a fost prezentă și Anișoara Cușmir, campioană olimpică în 1984, la Los Angeles, în proba de săritură în lungime. Din 2021, Anișoara Cușmir conduce Federația Română de Atletism și a venit la Botoșani pentru a urmări sportivii și pentru a discuta cu antrenorii și reprezentanții cluburilor. De asemenea, a fost prezentă și Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, care a avut o discuție cu campioana olimpică și a transmis un mesaj sportivilor și antrenorilor veniți la Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA