-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Peste 100 de elevi de la Școala Nr. 17 Botoșani au sărbătorit Ziua Națională a Lecturii la Biblioteca Mihai Eminescu FOTO

Trăim într-o lume invadată de tehnologie, iar cărțile parcă nu își mai găsesc locul în rutina noastră. De aceea, elevii claselor a II-a și I C, de la Școala Gimnazială Nr. 17 Botoșani, îndrumați de doamnele profesoare Onofrei Carmen,  Rus Alina, Dumitriu Anca, Gavrilaș Laura, Achilăriței Maria și Sava Elena, au ales să sărbătorească Ziua Națională a Lecturii în bibliotecă,  înconjurați de cărți,  cititori pasionați și oameni minunați care promovează lectura.

Ghidați de doamna director Ersilia Iacob și colegii dumneaei, copiii au descoperit că biblioteca este o instituție prietenoasă, cu persoane binevoitoare și reprezintă locul potrivit pentru a-și găsi cei mai loiali prieteni: cărțile.

Micuții și-au prezentat cărțile preferate, au recitat, au schimbat impresii și au dat viață personajelor îndrăgite.

„Ne străduim ca astfel de  activități, ce încurajează lectura, să fie desfășurare cât mai des pentru a-i ajuta pe copii să iubească cărțile și să se afunde în lectură cum o făceam noi, la vârsta lor. Dezvoltându-le apetitul pentru citit ne asigurăm că vor beneficia toată viața de efectele pozitive ale acestuia”, a declarat doamna profesoara Onofrei Carmen.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA