Pesediștii pregătesc schimbarea lui Marius Budăi din funcția de ministru al Muncii

0
942

Zilele lui Marius Budăi la conducerea Ministerului Muncii par a fi numărate. În ultima săptămână au început atacurile la adresa ministrului din Botoșani iar aceste atacuri nu vin din tabăra PNL sau USR ori AUR, ci chiar din tabăra PSD.

În urmă cu câteva zile, HotNews publica un articol cu titlul: “Ministrul Muncii, în corzi din cauza proiectului pensiilor speciale / Liderii PSD, îngrijorați că ratează jalonul din PNRR”. Potrivit HotNews, liderii PSD i-ar fi reproșat ministrului Muncii, în ședința de partid că nu a reușit să găsească soluția prin care să poată fi reduse pensiile magistraților. De asemenea social-democrații sunt nemulțumiți că Ministerul Muncii ar fi redactat prost proiectul de lege.

De asemenea, Antena 3 avea un NEWS ALERT: “Scandal în ședința PSD: Ministrul Budăi a fost pus la zid de liderii partidului”. În plus au publicat stenograme din ședința PSD.

  • Marcel Ciolacu: Să înțeleg că mi-ați trimis la Parlament o lege proastă? Sunteți nebuni? Unii negociază de capul lor. Negociază pe persoană fizică, fără mandat. Miniștrii merg la TV și comunică ce vor ei. Cine face amendamentele în Parlament?
  • Olguța Vasilescu: Ministrul să-și asume dacă el a făcut o lege proastă.

Astăzi, Marius Budăi a primit o nouă lovitură și tot din partea colegilor din PSD. Ziarul Libertatea a publicat un articol cu titlul: Ministrul care sună sau abordează femei noaptea. Una dintre ele îi e colegă de partid. „Vrea să fie macho man”. Câțiva sociali democrați au povestit jurnaliștilor de la Libertatea că ministrul din Botoșani consumă alcool la întâlnirile PSD și apoi are tot felul de derapaje și că își sună colegele de partid în miez de noapte. Ba mai mult, jurnaliștii de la Libertatea au aflat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a cerut lui Marius Budăi „să înceteze să mai bea”.

Se pare că Marius Budăi și-a pierdut sprijinul conducerii PSD iar zilele lui la conducerea Ministerului Muncii sunt numărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here