0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Permis fals de conducere cumpărat cu 250 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat din Republica Moldova un permis de conducere care era fals.

Ieri, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani.

Asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care avea imprimate datele de identitate și fotografia tânărului.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.  Ulterior, bărbatul a declarat că nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile moldovene şi că a procurat permisul de conducere prin intermediul unor cunoştinţe, contra sumei de 250 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA