Performanţă realizată de Brilliant Taekwondo Botoşani la Campionatul Naţional. A participat cu 11 sportivi şi a cucerit 9 medalii GALERIEI FOTO&VIDEO

0
707

taekwondo brilliant

In week-end-ul trecut, Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat cu un lot de 11 sportivi si 2 arbitri la turneul format din Campionatele Nationale pentru Juniori si Seniori aflat la a XIX-a editie si Cupa Tomis, aflata la prima editie. Turneul s-a desfasurat in municipiul Constanta fiind un adevarat succes organizatoric, avand participanti din toate colturile tarii.

Botosanenii de la Brilliant Taekwondo au reusit sa obtina 9 medalii, din care 2 de aur, 1 de argint si 6 de bronz dupa cum urmeaza :

Locul I : Andreea CORDUNEANU si Gabriel DIRVARIU;

Locul II : Maximilian AMIRONESEI;

Locul III : Cristian SENCIUC, Rares BURLACU, Florin SURUGIU, George HOBJILA, Sebastian DULGHERIU si Ionut SARBU.

Foarte aproape de medalii, oprindu-se in sferturi, au fost si sportivii Andrei ANDRUS si Alexandru CIUCLEA.

Tot in acest weekend, lotul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la prima campanie majora de promovare a Taekwondo-ului la nivel national, „Pace prin sport”. Acestia, impreuna cu ceilalti participanti la acest turneu, au prezentat in Piata Ovidiu din Constanta o serie de tehnici in sincron filmate de 7 televiziuni nationale.

„Ma bucur ca am reusit sa luam parte la prima campanie de promovare a Taekwondo-ului in Romania. Imi felicit sportivii pentru rezultatele obtinute la aceasta competitie dovedind inca o data ca munca intregului colectiv Brilliant este una de succes. Oboseala datorata distantei probabil ne-a impiedicat sa obtinem rezultate si mai deosebite, insa prima parte a calendarului competitional nu s-a incheiat. Consider ca facem o treaba foarte buna daca ne intrecem de la egal cu cele mai bune cluburi din tara fara sa avem sustinere financiara”, a declarat presedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.

Brilliant pe plaja 2 Brilliant pe plaja 1 Pace prin sport - 1 Pace prin sport - 2 Pace prin sport - 3