PERFORMANŢĂ pentru Brilliant Taekwondo Botoşani. Au participat cu cinci sportivi la o competiţie şi au obţinut cinci medalii

0
788

Brilliant

În week-end-ul trecut, s-a desfășurat în Republica Moldova, Cupa Chișinău la Taekwondo WTF, unde Federația Română de Taekwondo WTF a participat cu un lot de sportivi, aparținând cluburilor din Botșani, Iași si București. Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a propus 5 sportivi care au avut o prestație remarcabilă, fiecare dintre ei obținând medalii.

Totodată, la clasamentul general de medalii, România s-a clasat pe cel de-a treia treaptă a podiumului, după țara gazdă si Ucraina. Medaliatii sunt:

  • Locul I : Ganfiuc Alberto –  Andrei;
  • Locul II: Corduneanu Andreea; Dîrvariu Robert – Gabriel; Burlacu Rareș – Ștefan;
  • Locul III : Tofan Mario –  Alexandru;

„Sunt foarte mândru de prestația sportivilor mei, ținând cont că sunt la prima competiție internațională reprezând lotul național al României și sunt convins că pe viitor și ei, dar și alți colegi de ai lor vor reprezenta cu mândrie spiritul Familiei Brilliant și culorile României. Sperăm că sportivii selectați să participe la Campionatul Național de Poomsae ce se va desfășura sâmbata viitoare la Odorheiul Secuiesc să aibă cel puțin aceleași rezultate.” a declarat președintele Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.