23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

PERFORMANȚĂ. Două medalii de aur cucerite de LPS Botoșani la CN de lupte

O  premieră pentru sportul luptelor din Botoșani. Două echipe din Botoșani medaliate cu aur la finala Campionatului Național de lupte , categoria de vȃrstă cadeți (junior 2).

C.S. Botoșani și LPS Botoșani au făcut anul acesta un protocol de colaborare și au participat la campionatul național cu o echipă formată din sportivi de la cele două cluburi.

La sfȃrșitul săptămȃnei trecute s-a desfășurat la Târgoviște, finala Campionatului Național pe echipe la Lupte: greco-romane, lupte libere și lupte feminin.

La lupte greco-romane, echipa CS-LPS Botoșani s-a clasat pe primul loc cu un total de 276 de puncte, urmată de echipa CS-LPS Suceava, cu un total de 272 de puncte și  CS Satu Mare, 259 de puncte.

Din echipa de lupte Greco-romane a CS-LPS Botoșani au făcut parte următorii sportivi:  Gavril Cosmin, Ailenei Alin,  Andreiesei Andrei Eduard, Enache Florin,  Anton Adrian, Stoica Manuel, Adrobotoaie Nicu, Saucă Elvis, Ciobanu Dănuț, Mihai Gabriel, Robu Vlăduț, Ciobanu Alin și Șovan Sebastian. Echipa a fost pregătită de profesorii: Baciu Victor, Asaftei Ion, Iacob Dan și Grigore Marcel.

Tot pe prima treaptă a podiumului a urcat și echipa feminină a LPS Botoșani, antrenată de Cristian Ungureanu. Din echipa LPS Botoșani au făcut parte: COJOCARIU DUMITRIȚA, RĂILEANU GEORGIANA, DIȚU DELIA HODOROGEA SIMONA, VĂTĂMĂNIUC ANDRA BOHORODIȚĂ BEATRICE, ACIOCĂNESEI ALEXANDRA, DIȚU IUSTINA, CIOBANU COSMINA, VIȘEN MARIA, VIȚALARIU CĂTĂLINA, IVĂNESCU CAMELIA.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA