14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

PERFORMANŢĂ ISTORICĂ. Cinci BOTOŞĂNENI pe podium la Mondialele de karate

News O delegaţie de cinci sportivi şi doi antrenori din judeţul Botoşani a participat în perioada 4-6 aprilie 2014 la Campionatul Mondial de Karate W.S.K.U. din Kosovo. Rezultatele obţinute la această competiţie au fost însă deosebite pentru sportul botoşănean, respectiv un loc I, două locuri II şi cinci locuri III, la probe diferite.

Din delegaţie au făcut parte Anastasia Doruleţ , Adelina Aniţei Micu, Ana-Maria Turliuc şi Angel Iulian Hultu, antrenaţi de sensei Petru Ispas, de la C.S. GI-FUN Orăşeni şi Andreea Bordianu, antrenată de sensei Petru-Cristian Honceru, de la  C.S. BUSHIDO Darabani. Cea mai mare performanţă, medalia de aur,  a fost obţinută de echipa feminină formată din sportivele Anastasia Doruleţ , Adelina Aniţei Micu şi Ana-Maria Turliuc – la proba de kata, 14-15 ani.

“O competiţie de asemenea nivel necesită multă experienţă. Au fost emoţii deosebite, care au avut însă darul de a ne mobiliza exemplar. Împreună cu colegul meu prof. Cristian Honceru şi sub directa îndrumare a lui sensei Constantin Poleac, am pregătit sportivii, mai ales din punct de vedere psihic, iar rezultatele au fost pe măsura efortului depus. Aceste medalii sunt rodul multor ani de muncă”, a declarat la întoarcerea în ţară antrenorul Petru Ispas.

Sportivii botoşăneni au fost şi portdrapelul delegaţiei Romaniei la festivitatea de deschidere a celei de a V-a ediţii a Campionatul Mondial de Karate W.S.K.U.

Rezultate

– Aniţei Micu Adelina –  1 medalie  aur, 1 argint, 1 bronz

– Doruleţ Anastasia –  1 medalie aur, 1 bronz

– Turliuc  Ana-Maria –  1 medalie aur, 1 bronz

– Hultu  Angel  Iulian –  1 medalie argint

– Andreea Bordianu – 2 medalii bonz

Open Veterani  41-45 ani

– Ispas Petru – 1 medalie bronz

– Honceru Cristian- 1 medalie bronz

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA