4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Percheziţii la Primăria Chiajna şi la clubul de fotbal Concordia Chiajna

politie mascati1

Polițiștii din Ilfov efectuează, miercuri, percheziții la Primăria și Clubul sportiv din Chiajna într-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri și evaziune fiscală, informează Realitatea TV.

La această oră, polițiștii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează şase percheziții la la sediul unei instituții și la un club sportiv, din localitatea Chiajna, precum și la domiciliile a patru persoane, care prin activitatea infracțională ar fi produs un prejudiciu de 35.000.000 de lei, transmite Realitatea TV.

În fapt, în perioada 2011-2015, principalul suspect ar fi efectuat cheltuieli și sponsorizări din conturile instituției către clubul sportiv, fără a îndeplini procedurile legale. De asemenea, în calitate de reprezentant al clubului sportiv, ar fi cedat administrarea unei unități hoteliere aparținând clubului, către o altă persoană, care, la rândul său, prin intermediul a două societăți tip fantomă, nu ar fi declarat activitățile comerciale desfășurate către organele fiscale.
11 persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov pentru audieri.

Potrivit unor surse, perchezițiile se fac și la domiciliile primarului, administratorului clubului, unui consilier local și ale altor funcționari publici.

Sursa: REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA