22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Percheziţii în Botoşani. Aproape 80 de poliţişti au descins la 24 de locuinţe

diicot, descinderi

În această dimineaţă poliţiştii botoşăneni desfăşoară mai multe percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Astăzi, în scopul probării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă, poliţiştii din cadrul I.P.J. Botoşani – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au pus în executare 24 de mandate de percheziţie domiciliară.

Activităţile se defăşoară simultan la imobile din municipiul  Botoşani, comuna Vorniceni şi alte localităţi din judeţul Botoşani.

Mai multe persoane sunt bănuite că în perioada 2014-2015, în mod repetat, au procurat, deţinut, transportat şi comercializat însemnate cantităţi de ţigarete provenite din activităţi de contrabandă, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor către bugetul de stat.

Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea oricăror mijloace cu valoare probatorie, utile soluţionării cauzei. La activităţile din acestă dimineaţa participă 78 de poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, cu 24 de autospeciale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA