8.7 C
Botoșani
joi, 23 martie 2023

Percheziţii la domiciliile în Săveni şi Botoşani

 

News Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat astăzi, 20 martie, 6 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R.

Astăzi, 20.03.2014, în vederea descoperirii şi strângerii unor probe într-o cauză penală având ca obiect comiterea unor infracțiuni de furt, poliţiştii din cadrul I.P.J Botoşani – Serviciul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară.

Cele şase percheziţii au fost efectuate simultan la imobile din oraşul Săveni şi  municipiul Botoşani. Din investigațiile efectuate în cauză au rezultat indicii că o grupare formată din trei persoane ar fi săvârşit, în cursul lunii februarie, mai multe furturi din societăţi comerciale, pe raza judeţului Botoşani. Cu ocazia perchezițiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ridicat mai multe mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

De asemenea, faţă de două dintre persoanele bănuite, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani. În cauză continuă cercetările, pentru definitivarea probatoriului și propunerea de soluții procedurale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA