25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

PEDITEL 1791, serviciu telefonic NON STOP la care pot apela părinţii pentru sfaturi medicale pediatrice

telefon mobil foto realitatea

Serviciul PEDITEL 1791 este un serviciu dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Sfatul medical pediatric de urgență prin telefon funcționează non-stop, fiind deservit de un medic pediatru sau medic cu specializarea urgență.

Există numeroase situaţii, deloc neobişnuite, în care avem nevoie de îndrumare medicală: urgențe medicale apărute noaptea sau în weekend, momente în care suntem în locuri fără acces la servicii medicale directe sau momente în care medicul de familie nu poate fi contactat sau deranjat.

Call centrul pediatric PEDITEL 1791 este apelabil prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif standard, fără suprataxă, la care răspunde un medic pediatru sau cu pregătire în medicină de urgență. Medicul PEDITEL 1791 este pregătit să vă răspundă la întrebările legate de sănătatea copilului, non stop. Serviciul este o premieră în România. Inițiat și implementat de Fundația Părinți din România, la Spitalul de Copii Cluj.

PEDITEL 1791

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon, este un call center pediatric care oferă sfaturi medicale în regim de urgență, non–stop, fiind aprobat ca proiect pilot de către Ministerul Sănătății și implementat de către Fundația Părinți din România în Spitalul de Copii Cluj, secția UPU-Unitatea de Primiri Urgențe (str. Moților nr 68), prin proiectul „Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital”.

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său.

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon funcționează non stop, 24/7, fiind deservit de un medic pediatru sau medic cu specializarea urgență.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA