2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Patru tone de furaje distruse într-un incendiu

incendiu atelier hudum5

Un localnic din comuna Drăguşeni a rămas fără o parte din hrana pentru animale în urma unui incendiu izbucnit vineri după-amiază, în gospodăria sa. Intervenţia promptă a pompierilor militari şi voluntari a limitat valoarea pagubelor la cca. 2.000 de lei.

Alarma s-a dat puţin înainte de ora 18.00. Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii voluntari din Drăguşeni.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardea depozitul de furaje, existând pericolul ca flăcările să se extindă la clădirile din gospodărie. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră. Au ars cca. patru tone de furaje şi s-au degradat alte aproximativ şase tone. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 40.000 lei. Cauza probabilă de incendiu este autoaprinderea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA