3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Patru tineri reținuți pentru furturi din locuințe și mașini

La data de 28.03.a.c, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au surprins în flagrant 2 tineri de 16 ani, care aveau asupra lor instrumente şi accesorii pretabile a fi folosite la comiterea de infracţiuni.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia, împreună cu alţi doi tineri, cu vârste de 16, respectiv 20 de ani, în perioada 21-24 martie au pătruns fără drept în locuinţe de pe raza localităţilor Curteşti şi Botoşani, de unde au sustras diverse bunuri. De asemenea, cei patru sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi din şi de auto pe raza municipiului Botoşani.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri provine din infracţiuni de furt, care au fost restituite persoanelor vătămate.

Cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă, violare de domiciliu şi distrugere, pentru recuperarea întregului prejudiciu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA