3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Patru persoane reținute după scandalul de la Uncle Vic. Prejudiciul este de 20.000 de lei

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii botoşăneni, au fost identificaţi opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, din comuna Vorniceni şi din municipiul Botoşani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În sarcina acestora s-a reţinut că în noaptea de 16/ 17.01.2018, în jurul orei 02:45, în timp ce se aflau în incinta unui restaurant situat pe strada Unirii din municipiul Botoșani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal în incinta localului, au distrus diverse obiecte de mobilier, geamuri și alte bunuri și s-au agresat  reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică şi cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Astfel, la data de 19.01.2018, în baza probatoriului administrat, faţă de patru din cele opt persoane bănuite,  s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 20.01.2018, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA