0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Patronul FC Botoșani a găsit explicațiile pentru începutul slab de campionat: “Cel mai mare vinovat sunt eu. Am crezut că pot rezolva lucrurile cu Marius”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, recunoaște că a făcut mai multe greșeli care au dus la rezultatele slabe din începutul campionatului. Cea mai mare greșeală a fost readucerea lui Marius Croitoru, în condițiile în care a fost avertizat că nu va putea da indicații.

“Sunt mai multe explicații. Cel mai mare vinovat sunt eu. Nici eu nu am plecat cu valiza foarte plină de încredere. Gândul meu de a pleca din FC Botoșani, intenția reală de a căuta un investitor, m-a desprins un pic… Am crezut că pot rezolva lucrurile cu Marius, știind că nu are școala de antrenori, știind că ăștia se vor pune cu bățul pe noi. (…) Nu am avut jucători, Marius nu putea să dea indicații, am jucat prost, am luat două-trei bătăi. După meciul cu Rapid m-am hotărât că Marius nu are vreo șansă să rămână la noi. Apoi am crezut că Andrei Patache poate să devină antrenor. Am greșit două meciuri ca apoi să caut un antrenor. Acum am antrenor, am văzut o schimbare în meciurile cu Hermannstadt și Poli Iași”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru că experimentul cu jucători străini nu a mai funcționat, FC Botoșani a adus de curând doi jucători români, cu experiență în prima ligă. Este vorba de fundașul dreapta Romario Benzar și mijlocașul Carlo Casap. “Casap este un super fotbalist și va da totul ca să plece. El nu a venit la Botoșani să facă carieră și să-l văd peste 40 de ani, cu cinci copii, pe Primăverii. El a venit să joace foarte bine un sezon și să poată prinde un transfer afară.  Are credința că va juca la Botoșani mai mult decât la Farul, nu a negociat foarte tare la salariu. La fel și Benzar. El știa că nu avem fundaș dreapta, a venit să joace un an meci de meci și să poată merge mai departe. Sunt jucători cu care am negociat și care acum mă roagă. Acum nu mai au nicio ofertă. Sunt jucători din România, buni, a mai spus patronul clubului FC Botoșani.

Romario Benzar a semnat un contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Casap a semnat pe doi ani cu FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA