20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Patron de pensiune şi recepţioneri săltaţi de poliţişti. Aceştia făceau parte dintr-o reţea de prostituţie

descinderi3iunie1

Astăzi, lucrătorii din cadrul I.P.J. Botoşani- Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrătorii SAS au efectuat o percheziţie domiciliară la o pensiune din mun. Botoşani şi au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi conducerea la sediul I.P.J. Botoşani, a patru bărbaţi din municipiul Botoşani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că mai multe tinere din mun. Botoşani practică prostituţia, racolându-şi o parte din clienţi prin anunţuri postate pe site-uri de profil. În aceste împrejurări, i-au cunoscut pe doi dintre suspecţi ce au vărsta de 37 de ani şi respectiv 40 de ani, care le atrăgeau clienţi, cel din urmă deţinând şi o pensiune în mun. Botoşani, unde le asigura cazarea în vederea practicării prostituţiei. Tinerele au mai cunoscut doi bărbaţi cu vârsta de 26 de ani şi respectiv 24 de ani, recepţioneri la hoteluri din mun. Botoşani, care în perioada ianuarie-iunie 2014 le-a înlesnit practicarea prostituţiei prin oferirea de clienţi, ce se aflau cazaţi în unităţile hoteliere la care aceştia lucrează, obţinând astfel diferite sume de bani.

Faţă de cei patru suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca la data de 04.07.2014 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea faţă de aceştia a măsurii arestării preventive.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA