-1.3 C
Botoșani
miercuri, 8 februarie 2023

Patron de frizerie exasperat de vecini: “Fă-mi reclamație dacă nu îți convine și dacă tot vrei dușmani ai grijă”

santier bulevard1

Omul de afaceri Ciprian Andronache, patronul salonului La Brici, aflat pe bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea Spitalului de Pediatrie, s-a săturat să mai înghită praful făcut de muncitorii care lucrează în apropiere.

El ne-a povestit iniţial că tot încearcă să discute atât cu beneficiarul investiţiei cât şi cu muncitorii. Nu a vrut să facă niciun fel de declaraţii, sperând că până la urmă situaţia se va rezolva iar cei care lucrează îi vor respecta pe oamenii din zonă, pe trecătorii de pe bulevard şi vor respecta nişte reguli.

În această seară, Ciprian Andronache s-a decis să reacţioneze. Acesta a postat pe contul personal de facebook un mesaj prin care îşi cere scuze clienţilor pentru disconfortul din zonă.

“NE CEREM SCUZE, în special copiilor care au venit astăzi la frizeria La Brici ( și părinților ) pentru că au fost Prăfuiți îngrozitor de tare, însă NU noi suntem vinovați.

Vecinii de la terasa Galaxy ne prăfuiesc gratuit de vreo 2 săptămâni pe principiu ( citez ) : „că așa e când construieși, fă-mi reclamație dacă nu îți convine și dacă tot vrei dușmani ai grijă „.

Am încercat să le explicăm frumos că deranjează pe toată lumea, fugeau pietonii pe celălalat trotuar, au fugit și colegii de la poliția locală, și în continuare avem un praf de mozaic ca în basmele cu dragoni.

Iertare să ne fie, însă dacă până și pe Bulevard avem parte de așa ceva de dimineață până târziu în noapte, apoi unde să mai mergem ca să puteți veni în deplină siguranță?

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne rugăm cu toții să se finalizeze odată șantierul Galaxy ca să putem respira aer curat”, a postat Ciprian Andronache.

ciprian andronache

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA