16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Patinoarul de la Cornişa nu va fi deschis nici iarna aceasta. “Din octombrie încep pregătirile pentru a monta patinoarul la Sala Polivalentă”

patinoar-cornisa-15

În Parcul de Agrement Cornişa a fost construit un patinoar care nu va fi folosit nici în iarna următoare. Acest patinoar este finalizat încă de anul trecut, în luna decembrie au fost peste 100 de copii şi adulţi pentru a patina iar de atunci şi până acum stă închis şi de degradează.

Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani, spune că dacă în următoarele două săptămâni nu încep procedurile de preluare a patinoarului de la Cornişa, sunt şanse infime ca el să se mai deschidă în această iarnă. În condiţiile în care disputele politice dintre liberali şi social democraţi vor continua în Consiliul Local, angajaţii DSPSA vor monta din nou patinoarul la Sala Polivalentă.

“Nu s-au făcut paşi concreţi în a prelua obiectivele de la Cornişa. La patinoar trebuie făcute câteva retuşuri. Firma care a construit patinoarul refuză să facă acele retuşuri până în momentul predării. Trebuie inscripţionat, marcat, autorizat. Nu se face într-o săptămână. Dacă vor să înţeleagă domnii viceprimari şi consilieri PSD, ar trebui ca săptămâna aceasta să se convoace o şedinţă şi să începem preluarea iar în jurul datei de 15 noiembrie să îl putem deschide. Dacă nu se întâmplă nimic în cel mult o lună, din octombrie încep pregătirile pentru a monta patinoarul la Sala Polivalentă. Patinoar va fi în Botoşani”, a spus Eugen Ţurcanu.

patinoar-cornisa-27 patinoar-cornisa-25 patinoar-cornisa-24 patinoar-cornisa-18 patinoar-cornisa-13 patinoar-cornisa-11 patinoar-cornisa-10 patinoar-cornisa-8

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA