20.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Parlamentarii PSD Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au oferit flori și mărțișoare angajațiilor de la mai multe fabrici din municipiul Botoșani 

Deputații social-democrați Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au organizat cu ocazia zilei de 1 martie mai multe acțiuni prin care au oferit flori și mărțișoare femeilor și bărbaților care lucrează în trei fabrici din municipiul Botoșani, respectiv Formens, Serconf și Rapsodia Conf.

Luna martie a fost dintotdeauna asociată cu înnoirea şi cu frumuseţea, iar începutul acestei perioade se face prin oferirea unui mărţisor. De aceea, așa cum facem în fiecare an, am ales să fim și astăzi alături de doamnele și domnii care lucrează la cele mai importante fabrici de textile din Botoșani. Florile și mărțișoarele pe care le-am oferit cu ocazia acestei zile reprezintă un simbol al înălțării sufletelor noastre care aduce noi speranțe, pace în suflet, putere și multe realizări. Am profitat de aceste întâlniri pentru a discuta cu fiecare persoană în parte și astfel le-am preluat și problemele pe care ni le-au comunicat”, a declarat Tamara Ciofu.

Cei doi parlamentari s-au întâlnit astăzi cu peste 1.600 de persoane, fiecare primind câte o floare sau câte un mărțișor.

În ziua de 1 Martie, românii celebrează sărbătoarea Mărţişorului, triumful primăverii asupra iernii, un semn al renaşterii naturii. Vreau să le transmit botoșănencelor că femeile au multe lucruri de spus societății, iar vocea lor trebuie să se audă mai des și mai puternic în comunitatea noastră. Cred că este rolul și datoria noastră, ca prin felul în care ne manifestăm, prin felul în care muncim, prin conduita noastră etică și morală să arătăm că implicarea femeilor în viața publică este un lucru bun, iar atunci societatea va căpăta mai multă încredere în femei și le va promova”, a subliniat Răzvan Rotaru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA