20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Parcuri realizate cu fonduri europene în orașul Flămânzi / VIDEO

Primăria orașului Flămânzi nu a ratat nicio oportunitate de a atrage fonduri europene. Chiar dacă au fost proiecte mai mici sau proiecte care nu vizau modernizarea drumurilor sau a rețelelor de apă-canalizare, autoritățile locale din Flămânzi tot au depus solicitări și au încercat să obțină finanțările europene.

În momentul de față, în orașul Flămânzi se implementează un proiect de aproape un milion de euro prin care se realizează patru parcuri.

“Prin Agenția de Dezvoltare de la Piatra Neamț am finanțat patru parculețe în localitatea noastră. O finanțare în jur de un milion de euro. Locuitorii orașului pot veni să se relaxeze, copiii să se joace. Lângă acest părculeț vom construi o creșă și o grădiniță”, a spus primarul Dan Oloeriu.

Lângă aceste parcuri, autoritățile locale construiesc și câte o fântână pentru a putea întreține spațiile vezi.

“Ne luăm măsuri de siguranță. Fiecare părculeț va avea o fântână aferentă, câte un bazin cu capacitatea de 5000 de litri. Când rețeaua nu va funcționa așa cum ne dorim, să avem acea rezervă pentru a iriga gazonul, florile”, a adăugat primarul orașului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA