-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Parada portului popular pe străzile Botoşaniului GALERIE FOTO

paradapopulara23

Peste 30 de formaţii din judeţul Botoşani şi alte câteva judeţe ale ţării au fost prezente la Parada Portului Popular, o acţiune organizată de Consiliul Judeţean Botoşani în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.


Startul manifestărilor s-a dat în Piaţa Revoluţiei, în faţa Consiliului Judeţean. Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean a fost prezent încă de la început. Îmbrăcat în costum popular, preşedintele Consiliului Judeţean a mers pe la fiecare formaţie, a făcut fotografii şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru că au dat curs invitaţiei.
Copii şi tinerii îmbrăcaţi în costume populare, specifice zonei din care provin, au plecat spre poligonul ACR pe un traseu stabilit de organizatori.

paradapopulara24

paradapopulara22

paradapopulara21

paradapopulara20

paradapopulara15

paradapopulara16

paradapopulara17

paradapopulara18

paradapopulara19

paradapopulara14

paradapopulara13

paradapopulara12

paradapopulara11

paradapopulara10

paradapopulara9

paradapopulara8

paradapopulara7

paradapopulara6

paradapopulara5

paradapopulara

paradapopulara1

paradapopulara2

paradapopulara3

paradapopulara4

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1790 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA