1.9 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

Panouri de informare turistică în municipiul Botoşani

centrul vechi

Începând de astăzi, angajaţii primăriei au început montarea panourilor de informare turistică pe raza municipiului Botoşani. Acestea vor fi montate în Centrul Istoric, pe Pietonalul Unirii, în Parcul Mihai Eminescu, în Piaţa Revoluţiei în în zona principalelor obiective turistice din municipiu.

Primarul Ovidiu Portariuc susţine că la nivelul primăriei şi Centrului de Informare Turistică există o strategie prin care se încearcă atragerea de turişti în municipiul Botoşani iar montarea panourilor este o primă acţiune.

„De astăzi a început montarea panourilor turistice în Botoşani. Sunt prezentate toate obiectivele turistice, harta oraşului. Astfel de panouri vor fi în aproximativ zece locaţii. Primul a fost montat în Centrul Vechi. Sper să fie cât mai utile turiştilor care ajung în Botoşani şi să atragă cât mai mulţi turişti. Avem o strategie de a atrage turişti, avem Centrul Naţional de Informare Turistică. Noi facem promovare şi tot felul de proiecte dar nu putem să-i atragem forţat. Botoşaniul nu e nici în centrul ţării ca să fie tranzitat şi nu e apropiat de anumite zone turistice, decât apropierea faţă de Suceava şi de Bucovina. Mai mult în sezonul cald vin turiştii”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA