2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

PANICĂ într-un bloc din Botoșani. 15 persoane au fost evacuate FOTO

Un bărbat a fost salvat de pompierii botoșăneni dintr-o garsonieră cuprinsă de flăcări, în această după amiază. Bărbatul era în interiorul locuinței de la etajul IV al unui bloc de pe strada Aleea Parcului, din municipiul Botoșani, când bunurile din interior au fost cuprinse de flăcări. Văzând că nu poate părăsi locuința, s-a refugiat în balcon și a cerut ajutorul pompierilor.

Salvatorii au trecut prin foc și l-au scos pe brațe, fiind transportat la ambulanță. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a fost intoxicat cu fum și a necesitat transportarea la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Alte 15 persoane, dintre care un copil, care locuiesc la etajele IV și III au fost evacuate de pompieri.

Concomitent cu acțiunea de evacuare a locatarilor s-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta violent în interiorul garsonierei, dar și pentru evacuarea fumului dens care era prezent la nivelul etajelor superioare.

Patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, autoplatforma de lucru la înălțime, dar și două ambulanțe SAJ,  polițiști și jandarmi au fost mobilizați la locul evenimentului.

Incendiul este lichidat. Cauza probabilă a incendiului este o lumânare lăsată aprinsă nesupravegheată lângă materiale combustibile.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA