20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Panică la Spitalul Judeţean. Pompieri chemaţi pentru un început de incendiu

News Astazi, putin dupa ora 10.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judetean a fost solictat sa asigure asistenta tehnica pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani, intrucat la etajul VI al cladirii, unde se executau lucrari de reabilitare, s-a simtit miros de fum.

Spre locul indicat s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani. La sosirea la fata locului s-a constatat ca pefeleul rostului de dilatatie dintre doi pereti ardea mocnit din cauza caldurii acumulate ca urmare a unor activitati de taiere cu flexul. In cazul de fata nu a fost vorba de un incendiu, intrucat nu a fost ardere cu flacara. S-a degradat cca. jumatate de m.p. din pefeleu. Pentru a se ajunge la pefeleul care ardea mocnit s-a intervenit cu un picamar, ceea ce a facut ca misunea sa fie de durata.

În urma anchetei, muncitorul care a executat lucrări de tăiere la etajul VI al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani a fost sancţionat cu amendă contravenţională de către inspectorii de prevenire ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, pentru nerespectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe timpul desfăşurării unor astfel de activităţi.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

83 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA