0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Pandurii Tg. Jiu – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Nu va fi suficient doar să ne prezentăm la Tg. Jiu pentru a reuşi să scoatem ceva din acest joc”

fc bt conferinta

Pandurii Tg. Jiu nu a convins în acest sezon, în meciurile disputate pe teren propriu. Formaţia antrenată de Petre Grigoraş a jucat şapte meciuri pe stadionul din Tg. Jiu şi are o singură victorie, cinci rezultate de egalitate şi o înfrângere, opt goluri marcate şi cinci primite.

Deşi Pandurii a câştigat doar un meci din şapte jucate pe teren propriu, Leo Grozavu este rezervat în declaraţii şi consideră că FC Botoşani nu este favorită în partida de astăzi.

„Noi luăm jocul prin prisma faptului că Pandurii sunt o echipă foarte bună. I-am analizat, am văzut că pe teren propriu au avut inconstanţă în evoluţie. Au făcut jocuri bune chiar dacă rezultatele nu au fost la fel de bune. Sunt o echipă valoroasă, cu jucători foarte buni. Sută la sută ne va aştepta o partidă foarte, foarte dificilă. Nu va fi suficient doar să ne prezentăm la Tg. Jiu pentru a reuşi să scoatem ceva din acest joc”, a spus Leo Grozavu.

Mai mulţi jucători din lotul echipei FC Botoşani sunt la limita suspendării iar în cazul în care vor încasa astăzi un cartonaş galben, vor rata meciul cu Steaua, programat pe 1 decembrie, pe stadionul Municipal. Grozavu i-a avertizat pe aceştia că în cazul în care se vor menaja la Tg. Jiu, nu vor fi incluşi în lot pentru meciul cu Steaua.

„Jucătorii care se vor menaja cu Pandurii, s-ar putea să nu joace cu Steaua. Chiar dacă nu primesc cartonaşe, s-ar putea să nu joace cu Steaua. Noi tratăm fiecare joc la maximă intensitate, indiferent dacă avem sau nu cartonaşe, indiferent că următorul meci este împotriva Stelei sau altei echipe. Primul joc este cu Pandurii şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a mai precizat  Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA