8.7 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

Pandurii Tg. Jiu – FC Botoşani. Absenţe importante în tabăra lui Grigoraş

pandurii tg jiu

Ambele formaţii care se vor întâlni în această după amiază, de la ora 15.30, se confruntă cu probleme de lot. Din tabăra echipei FC Botoşani vor lipsi Florin Acsinte şi Martinus Quenten iar la Pandurii sunt cel puţin patru indisponibili.

Petru Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu nu poate conta pe Mevlja, Paraskevas, Răduţ şi Mihai Roman. Primii trei sunt accidentaţi iar Roman este suspendat. De asemenea, Matulevicius nu este în cea mai bună formă fizică supă ce a stat o perioadă lungă de timp din cauza unei accidentări.

„Avem o absenţă importantă în atac. Este vorba de Mihai Roman, proaspăţul selecţionat la echipa României. Matulevicius a venit după o perioadă lungă de inactivitate, totuşi a jucat aproape două jocuri la naţională şi a acumulat o stare de oboseală. Sper să fiu inspirat şi să introduc cei ai în formă jucători. Avem nevoie de forţă, de potenţă fizică, de inspiraţie pentru a putea câştiga. Mai sunt şi celelalte absenţe mai vechi. Sunt convins că voi găsi soluţii”, a spus Petre Grigoraş.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA