23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Pandurii – FC Botoşani 2-1. Leo e supărat pe arbitrul Kovacs dar şi pe elevii săi: „Astăzi ne-am bătut singuri. Când are unul o cădere de calciu în careu, arbitru fluieră”

leo-grozavu

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, s-a arătat nemulţumit de prestaţia elevilor săi în meciul cu Pandurii dar în acelaşi timp a spus că centralul Istvan Kovacs a acordat prea uşor penalty pentru gazde.

„Suntem o echipă imprevizibilă. Astăzi am avut o zi nefastă, foarte mulţi jucători care nu au avut randamentul pe care noi l-am aşteptat. Am avut trei jucători suspendaţi şi la o echipă ca Botoşaniul orice suspendare contează. Astăzi ne-am bătut singuri. Am făcut două cadouri celor de la Pandurii. Atunci când nu faci efort, când nu eşti concentrat, nu poţi să scoţi un rezultat pozitiv. Faza de penalty e cel puţin discutabilă. În competiţiile europene nu dă fault nici când e fault. La noi, când are unul o cădere de calciu în careu, arbitru fluieră. Nu avem cum să promovăm un fotbal de calitate atâta timp cât fluierăm la orice atingere. S-a făcut un tam-tam de parcă Botoşaniul nu s-a prezentat la meciul cu Dinamo. Dinamo a pierdut din cauza arbitrului? Astăzi a fost un penalty mult prea uşor acordat dar asta este”, a declarat Leo Grozavu la LookTV.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA