10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Pandurii – FC Botoşani 0-3. Cornel Şfaiţer: „Trebuie să tratăm la fel de serios meciul cu CFR Cluj”

cornel sfaiter

FC Botoşani a produs surpriza etapei a XXI-a dar oficialii clubului le-au transmis jucătorii să nu se bucure prea mult ci să se pregătească pentru ultimele două jocuri din acest an, contra formaţiilor CFR Cluj şi Concordia Chiajna, ambele pe Municipal.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, i-a remarcat pe ambii fundaşi centrali, pe mijlocaşi şi pe argentinianul Gonzalo Cabrera care a fost util pe faza defensivă şi a avut câteva sclipiri în ofensivă.

„Un meci extraordinar şi un scor de neprezentare. A fost o victorie meritată chiar dacă au avut şi ei ocazii. În minutul 48 puteam face 3-0 şi închideam meciul. Important este că am legat două victorii. Acum urmează două meciuri acasă cu CFR Cluj şi Chiajna şi îmi doresc să revină lumea la stadion. Astăzi, majoritatea au făcut un joc foarte bun. Ngadeu a fost foarte bun, Miron excelent. Popovici a cel mai bun până la schimbare. Toţi mijlocaşii au jucat excelent, Cabrera a demonstrat că e jucător. A fost o seară minunată dar trebuie să fim foarte atenţi şi să tratăm la fel de serios meciul cu CFR Cluj. Dacă vor avea aceeaşi atitudine, putem obţine victorii atât cu CFR cât şi cu Chiajna”, a spus Cornel Şfaiţer, adăugând:

„Jucătorii care au fost în teren, în seara asta, vor continua la Botoşani. S-a văzut că au calitate. Cu Steaua şi Pandurii am marcat şase goluri”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA