25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

PACEA POLITICĂ FUNCŢIONEAZĂ. Un lider ALDE Botoşani îl laudă pe preşedintele Mişcării Populare

alde iacob, zmau

După ce au semnat protocolul privind pacea politică, unii lideri de partide au început să şi pună în practică ceea ce au semnat. Spre exemplu, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la sediul partidului, Dumitru Zmău, vicepreşedintele ALDE Botoşani, a început să laude unul din adversarii politici.

Zmău a afirmat că îl apreciază pe Mihai Ţâbuleac, preşedintele Mişcării Populare, Filiala Botoşani, pentru activitatea politică şi pentru declaraţiile făcute în cadrul întâlnirii care a avut loc între reprezentanţii partidelor din judeţ.

“Am apreciat în şedinţa cu pacea pentru Botoşani, pactele astea care tot se încheie şi se descheie, atitudinea domnului Ţâbuleac. Eu l-am apreciat şi ca om politic. Că nu apreciez eu formaţiunea din care e, aia e altă problemă. Suntem adversari politici dar l-am apreciat pentru că a dat dovadă de maturitate şi a îndemnat pe toată lumea să facem ceva pentru Botoşani. Până a intervenit dumnealui, numai din astea: că eu am făcut, că tu nu ai făcut. Pe cetăţean nu îl interesează. El plăteşte taxe şi vrea să vadă ceva dar sepierd banii şi tot mergem înainte fără să realizăm nimic”, a declarat Dumitru Zmău.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA