16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Ovidiu Portariuc mai vrea un mandat de primar şi adoptă tactica lui Băsescu: „Le voi explica oamenilor de ce am nevoie de un Consiliu Local, din 2016”

portariuc ovidiu centru

Edilul municipiului Botoşani mai vrea încă un mandat de primar. El a anunţat că după Paşte va începe discuţiile cu botoşănenii şi că va merge prin cartiere să le explice de ce nu a putut să realizeze ceea ce şi-a propus.

Mai mult, Ovidiu Portariuc adoptă tactica lui Traian Băsescu din perioada în care acsta era primarul capitalei şi candida pentru un nou mandat. Băsescu le-a cerut bucureştenilor să-i dea şi Consiliul Local pentru a putea face treabă. Acelaşi lucru vrea acum şi Ovidiu Portariuc. El susţine că le va explica botoşănenilor că opoziţia din Consiliu Local i-a blocat proiectele şi din acest motiv nu a reuşit să facă prea multe în acest mandat.

„În perioada următoare le voi explica oamenilor de ce am nevoie de un Consiliu Local, din 2016. Foarte multe lucruri nu s-au putut face în această perioadă, au fost piedici, tensiuni. Avem inventariate toate şi le vom prezenta cetăţenilor la momentul oportun. Uneori am motive de a mai mă gândi dacă să candidez pentru un nou mandat. După Paşte o să vă spun mai multe lucruri”, a spus Ovidiu Portariuc.

Declaraţia edilului pare surprizătoare şi asta deoarece în aceşti aproape trei ani de mandat, doar câteva luni nu a avut majoritatea în Consiliu Local. La început a fost USL-ul după care Portariuc şi-a făcut majoritate cu PP-DD şi o parte dintre consilierii care au migrat de la PDL.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA