22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Orgolii prostești în CL. Consilierii PSD refuză amplasarea bustului lui Brătianu pentru că este propunerea un liberal

Consilierul local Maricel Maxim a comandat și plătit în urmă cu câteva luni bustul lui I.C. Brătianu, fost președinte al Partidului Național Liberal. A făcut demersurile pentru amplasarea lui în Parcul Junior din municipiul Botoșani dar s-a lovit de refuzul consilierilor PSD care au majoritate în Consiliul Local.

În ședința de Consiliu Local de astăzi a fost din nou pe ordinea de zi proiectul privind acceptarea, de principiu, a unei donații a Partidului Național Liberal. La fel ca în ședințele precedente, consilierii locali PSD au votat împotrivă, fără a avea un motiv foarte clar. Pur și simplu nu au vrut pentru că propunerea vine din partea PNL. Foarte probabil, dacă inițiativa ar fi venit din partea lui Maricel Maxim și nu din partea Partidului Național Liberal, proiectul de hotărâre ar fi fost aprobat încă de prima dată și nu ar fi fost niciun fel de discuții.

Din păcate, în Consiliul Local al municipiului Botoșani administrația este trecută de mulți ani în planul doi iar reprezentanții celor două partide sunt preocupați doar de politică. În ședințele de Consiliu Local Botoșani nu se discută proiectele aflate pe ordinea de zi, nu se dezbat problemele municipiului, ci sunt doar atacuri la persoană, amenințări și acuzații. Pentru tot acest circ făcut pe banii botoșănenilor, un consilier local încasează 1700 de lei brut.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA