0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Ordin de începere a lucrărilor la blocul ANL din Flămânzi

S-a emis ordinul de începere a lucrărilor la blocul ANL care va fi construit în orașul Flămânzi. Este vorba de o investiție în valoare de peste un milion de euro, realizată de Agenția Națională pentru Locuințe împreună cu Primăria Flămânzi.

“S-a semnat procesul verbal de predare a amplasamentului între Agenția Națională pentru Locuințe și constructor. S-a emis și ordinul de începere a lucrărilor. Tot ce a depus de noi, am făcut. Am obținut finanțarea, am predat terenul către ANL și vom asigura utilitățile”, a precizat primarul Dan Oloeriu.

Blocul ANL va fi construit pe strada Mihail Sturdza din Flămânzi, va avea două scări cu câte trei etaje și un număr total de 24 de apartamente.

Locuințele vor fi destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe construite prin ANL și se vor închiria persoanelor care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

Sală de sport la școala Ion Bojoi

Tot în această primăvară vor începe lucrările și la noua sală de sport din Flămânzi. Este vorba de un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții, în valoare de 6,3 milioane lei.

“La sala de sport, contractul a fost semnat cu constructorul în ultima zi a anului trecut. Este vorba de o sală de sport la școala Ion Bojoi, o sală cu 120 de locuri. În momentul de față se adaptează proiectul tehnic”, a adăugat primarul orașului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA