25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Orchestra Populara „Rapsozii Botosanilor” deschide stagiunea 2015-2016 cu două spectacole la Casa de Cultura a Sindicatelor

RAPSOZII BOTOSANILOR - Afis 26 Noiembrie

Orchestra Populara „Rapsozii Botosanilor” invita spectatorii la deschiderea stagiunii 2015-2016 in data de 26 si 27 noiembrie 2015, incepand cu orele 18.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani. Totodata orchestra aniverseaza 25 de ani de la infiintare si 45 de ani de activitate artistica. In cadrul spectacolelor vor evolua artisti de renume ai folclorului in cele 2 zile de spectacol.

In ziua de 26 noiembrie vor evolua artistii: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Mihai Ciobanu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Laura Stefanescu, Cornelia Ciobanu, Petronela Rusu, Brandusa Covalciuc Ciobanu.

Solistii instrumentisti: Vasile Vitalariu si Relu Paladi (trompeta-clarinet), Octav Stefanescu si Doru Farcas (vioara), Mitica Stefan (instrumente populare), Ion Oloieru (acordeon).

In ziua de 27 noiembrie vor evolua artistii: Nicolae si Isidor Glib, Daniela Condurache, Anton Achitei alaturi de solistii orchestrei „Rapsozii Botosanilor”.

Solisti instrumentisti: Ciprian Potoroaca (vioara), Constantin Mandristeanu (trompeta), Petrica Oloieru (tambal).

Invitati in spectacol: Ansamblul de dansuri „Margineanca”, coregraf Valentin Rau.

Invitati speciali: Florentina Satmari si Elize Stan – realizatori emisiuni folclorice TVR.

Conducerea muzicala este asigurata de Ciprian Potoroaca si Ioan Cobala.

Prezentarea spectacolului: Laura Lucescu si Horia Gumeni – TVR IASI.

Intrarea se face pe baza de invitatii care se pot procura de la sediul  Orchestrei Populare „Rapsozii Botosanilor” din strada Unirii nr.10, Botosani -telefon 0231 511002 –  din data de 18 noiembrie 2015 , orele 08-16.00.

Va transmitem acest comunicat de presa in speranta unei colaborari fructuoase si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA