25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Ora 14.45, FC Botoșani – CS Mioveni. Echipe probabile

Flavius Stoican, antrenorul FC Botoșani, va acorda o șanșă și tinerilor din echipa pe care o pregătește.

Prezent joi la conferința de presă premergătoare partidei cu argeșenii, tehnicianul a declarat că pe parcursul jocului va introduce și jucătorii tineri din lot sau pe cei care au jucat mai puțin în acest sezon. Astfel, acesta va profita de faptul că partida nu mai are nici o miză în economia campionatului “Cu siguranță că vor apărea și noutăți în teren chiar dacă nu de la început, poate pe parcurs voi introduce jucători tineri. Nu mai este o miză atât de mare acest meci.  Tot ceea ce s-a realizat până acum, menținerea în prima ligă, vedeți că nu a fost ușor, sunt meciuri în continuare în care echipe cu nume se bat pentru menținerea în prima ligă. Faptul că noi am reușit menținerea în prima ligă a fost și datorită oamenilor care au venit la stadion. Mai mult decât atât, au fost moment cant ne-au încurajat, când ne-au aplaudat, au fost momente când am avut nevoie de sprijinul lor și a venit. Le mulțumesc din suflet, fără ei era de un million de ori mai greu”  a spus Flavius Stoican.

Echipe probabile:

FC Botoșani: R. Ducan – C. Petro, Pius, Mutombo, Al. Țigănașu – V. Dican, A. Ivanov – Burlacu, Ed. Florescu, S. Mailat – M. Roman I
CS Mioveni: Sima – Rădescu, Balaur, Garutti, Șerbănică – Coșereanu, Panait, Pop, Gutea – Căprescu, Buziuc

FC Botoșani – CS Mioveni va avea loc de la ora 14:45, pe „Municipal”, partida urmând a închide acest play-out al SuperLigii. În „regular”, cele două au remizat în ambele întâlniri,  remiză albă la Mioveni și  1-1 pe „Municipal”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA