4.4 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Optimism înaintea meciului cu Craiova: „Faptul că nu au pierdut, ne dă multă încredere”

fc bt-petolul (4)

Botoşănenii vor să ajungă la şapte meciuri consecutive fără înfrângere dar pentru asta trebuie să obţină cel puţin un egal în partida de mâine, contra formaţiei CSU Craiova. În tabăra echipei pregătite de Leo Grozavu este mult optimism iar jucătorii spun că sunt într-o formă sportivă bună şi pot învinge orice echipă din Liga I.

„Este un moment bun pentru noi. Ultimele evoluţii au fost foarte bune. Faptul că nu au pierdut, ne dă multă încredere şi sperăm ca în ultimele cinci etape să obţinem victorii. Trebuie să ne concentrăm pe cele cinci etape care au mai rămas, trebuie să avem atitudine şi sunt sigur că vom obţinem mai multe puncte. Forma noastră sportivă ne dă încredere că putem câştiga ultimele meciuri. Sper ca la sfârşitul campionatului să ne clasăm pe o poziţie cât mai bună. Se pot obţine victorii atât cu Craiova cât şi cu Steaua”, a spus fundaşul Răzvan Tincu.

Optimist este şi antrenorul Leo Grozavu. El se declară mulţumit de evoluţia echipei în ultimele jocuri şi se aşteaptă ca pe finalul acestui sezon să mai acumuleze puncte astfel încât FC Botoşani să urce în clasament.

„Chiar dacă în acest retur nu am mai acumulat la fel de multe puncte ca în turul campionatului, am avut evoluţii bune. Exceptând două-trei jocuri, diferenţa a fost făcută doar la capitolul goluri. Ca şi consistenţă în joc, am avut evoluţii apreciate. Ne dorim ca în cele cinci etape care au mai rămas, să acumulăm cât mai multe puncte şi să terminăm pe o poziţie superioară acest campionat”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA