Optimism înaintea meciului cu CFR Cluj. Jucătorii FC Botoşani încă se gândesc la play-off

0
607

fc botosani - steaua 0-1 cucu (16)

FC Botoşani şi-a propus la începutul acestui sezon clasarea pe locurile 1-6 şi calificarea în play-off. Rezultatele obţinute în prima jumătate a turului arată că FC Botoşani este una dintre candidatele la retrogradare. Cu toate acestea, elevii lui Leo Grozavu sunt optimişti şi spun că obiectivul nu este compromis.

„Am încredere că putem obţine un rezultat pozitiv şi putem ieşi din starea aceasta. Normal că se resimte o presiune având în vedere seria asta de rezultate nefaste dar uşor-uşor începem să formăm un grup unit şi sunt convins că totul va intra în normalitate. În momentul de faţă am reuşit să mă integrez. Nu ştiu dacă e vorba de vreun secret. Am comunicat mai mult cu colegii şi m-am integrat destul de bine. Diferenţa faţă de locul şase nu e mare. Cum a spus şi profesorul (n.r. Leo Grozavu), două-trei victorii consecutive te urcă sus în clasament”, a declarat fundaşul Andrei Miron.

Optimist este şi fundaşul Stelian Cucu. El consideră că FC Botoşani poate obţine o victorie în partida de luni, contra formaţiei CFR Cluj şi că poate reveni la o formă sportivă bună.

„Sunt convins că putem obţine un rezutat pozitiv. I-am urmărit şi în meciul cu Chiajna. Vom face analiza video împreună cu echipa şi vom vedea ce sarcini vom avea fiecare. Ei pe fază ofensivă au jucători de valoare,de calitate. Poate fi şi cartea atacului o soluţie, însă depinde de ce anumit tip de joc vom folosi la momentul respectiv. Cine va intra pe teren la Cluj va trebui să dea totul pentru victorie”, a spus Stelian Cucu.

„Normal că mă gândesc la play-off. Dacă nu ţintim cât mai sus unde să ne gândim, la retrogradare? Am retrogradat anul trecut. Acum am venit aici ca să fac un pas înainte. Tot înapoi?”, a adăugat fostul fundaş al formaţiei Oţelul Galaţi.