25.6 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Ongenda a fost amendat de FC Botoșani și riscă să rateze meciul cu Astra

Francezul Hervin Ongenda va primi o amendă în valoare de 500 de euro pentru că nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri. Conducătorii clubului spun că vor aplica regulamentul de ordine interioară chiar dacă Ongenda este jucătorul preferat la patronului Valeriu Iftime.

După cantonamentul din Austria, Ongenda a primit câteva zile libere și a plecat la Paris. Trebuia să fie prezent ieri la antrenament dar i-a anunțat pe conducătorii clubului că a pierdut avionul. Pentru această întârziere, el va fi amendat cu 500 de euro.

„Hervin a întârziat la pregătire dar se va alătura în cursul zilei de astăzi. A fost în cantonamentul din Austria, a avut o prestație foarte bună dar are ale lui, mai întârzie. Conform regulamentului de ordine interioară, orice întârziere la antrenament este penalizată cu sume între 300 și 500 de euro, pe zi de întârziere. În primul rând va fi penalizat de colegii lui. Hervin este un talent ieșit din comun dar are niște mici probleme legate de zona de comoditate în care se mișcă. Așa sunt jucătorii talentați. Trebuia să ajungă ieri dar a zis că a pierdut avionul”, a spus Cătălin Anton, președintele clubului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA