-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Oficialii FC Botoşani vor o colaborare cu FCM Dorohoi

victor, sfaiter, iftime

FC Botoşani şi FCM Dorohoi ar putea colabora de anul viitor. Cel puţin asta doresc conducătorii clubului FC Botoşani. Atât Valeriu Iftime cât şi Cornel Şfaiţer spun că o astfel de colaborare ar fi benefică pentru ambele cluburi.

Valeriu Iftime intenţionează să aibă o nouă discuţie cu Vitor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi. Finanţatorul formaţiei FC Botoşani şi-ar dori achiziţionarea mai multor jucători tineri care să fie împrumutaţi la FCM Dorohoi pentru a juca şi a căpăta experienţă.

„Atât noi cât şi Dorohoiul trăim într-un tip de mediocritate. În loc să facem echipa a II-a, împreună cu Victor… Am vorbit de mai multe ori dar e greu să ne înţelegem. Să joace jucătorii noştri acolo. Ideea era să dăm nişte jucători care să joace meci de meci la Liga a II-a şi să facă pasul către Liga I. Era o colaborare în avantajul tuturor. Nu s-a reuşit dar o să mai fac o discuţie. E o şansă mare să avem în judeţ două echipe, una de divizia A şi calaltă de divizia B. Povestea este că astăzi spune da şi mâine se schimbă. A spus că vine la FC Botoşani şi după două săptămâni nu a mai vrut”, a spus Valeriu Iftime.

Cornel Şfaiţer consideră că în acest moment, nivelul ligii secunde este unul foarte slab. El spune că în seria I a ligii secunde nu a văzut vreun jucător care să facă faţă la FC Botoşani. Din acest motiv, oficialul botoşănean spune că singura soluţie este promovarea jucătorilor tineri.

„Noi am vrut o colaborare. La liga a II-a competiţia este foarte slabă la momentul ăsta. Am fost împreună cu Leo şi am văzut câteva jocuri de liga a II-a. Am văzut echipele care se bat la campionat şi care probabil vor juca anul viitor în Liga I. Nu am văzut un jucător pe care să-l aducem la FC Botoşani şi să ştim sigur că joacă titular. Diferenţa este mare”, a precizat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA