Oficialii FC Botoşani nu sunt surprinşi de anchetele de la Tg. Mureş şi Chiajna: „Unde sunt bani publici este o mare problemă. La noi nu o să vină DNA-ul”

0
555

valeriu iftime

O parte dintre primarii care au investit bani publici în fotbal sunt acum cercetaţi de DNA, DIICOT sau alte instituţii ale statului. Demararea anchetelor şi cercetarea primarilor vor duce la sistarea finanţărilor către cluburi iar unele formaţii din Liga I riscă să dispară din fotbalul românesc.

Conducătorii FC Botoşani susţin că se aşteptau să apară astfel de anchete deoarece unele cluburi au plătit contracte de zeci de mii de euro din bani publici.

„Am spus că unde sunt bani publici este o mare problemă. Din fericire, la noi nu o să vină DNA-ul. Nu vreau răul altora. E o mare problemă să poţi lua bani privaţi şi să-i aduci în fotbal. Nici economia nu duduie. Una peste alta, este o asumare a acestei responsabilităţi, am o datorie faţă de oraş. Eu nu fac politică. Nu vreau să fiu denigrat dar nici nu mă interesează ca cineva să-mi spună că mă votează sau nu. Este exclus să fiu în politică. Am alte proiecte”, a declarat Valeriu Iftime.