Oficialii FC Botoşani nu se mulţumesc cu un egal în meciul cu Gaz Metan Mediaş

0
375

fcbt-univcluj13

FC Botoşani debutează în noul sezon de Liga I, pe teren propriu, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş. Partida se va disputa duminică, începând cu ora 17.00, pe stadionul Municipal din Botoşani.

Conducătorii clubului FC Botoşani consideră că un egal în meciul cu Gaz Metan Mediaş ar fi echivalentul unui eşec. Ei spun că singurul obiectiv în această partidă este obţinerea celor trei puncte puse în joc.

„Vom întâlni o echipă căreia i-am smuls patru puncte. Acum îşi doreşte revanşa. Avem jucătorii nou veniţi, avem nucleul din sezonul trecut. Ne dorim cu toţii să începem foarte bine. Este foarte importantă victoria în faţa propriilor suporteri. Dacă în sezonul trecut când am întâlnit pe CFR Cluj, ne-am bucurat cu toţii pentru punctul obţinut, acum e clar că nu ne mulţumim cu un egal. În prima etapă, nicio echipă nu este favorită”, a spus Cornel Şfaiţer care mizează pe un număr mare de spectatori la partida de duminică.

„Ne dorim din tot sufletul să fie stadionul plin la meciul cu Gaz Metan. Publicul nu a văzut niciun joc de pregătire la Botoşani. Sunt foarte mulţi jucători nou veniţi, doresc să îi cunoască. La meciul cu Dinamo, sută la sută vom evolua cu nocturna aprinsă şi sper ca la acel meci să avem stadionul plin. Important este să nu dezamăgim şi la meciul cu Dinamo stadionul să fie neîncăpător”, a adăugat preşedintele FC Botoşani.