10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

OFICIAL. Ionuţ Chirilă a fost demis de la CSMS Iaşi şi trebuie să primească 45.000 de euro. Prunea a început negocierile pentru aducerea lui Falub

ionut chirila

După cinci meciuri de Liga 1 în care a antrenat echipa din Copou, Ionuţ Chirilă a fost demis de conducerea clubului CSMS Iaşi. Cu Ionuţ Chirilă pe bancă, ieşenii au obţinut un singur punct din 15 posibile şi sunt pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

După încheierea şedinţei Comitetului Director al echipei CSMS Iaşi, preşedintele executiv Florin Prunea a declarat că va căuta o soluţie de despărţire care să împace ambele părţi.

„Comitetul Director a decis încetarea colaborării cu antrenorul Ionuţ Chirilă. Mă voi întâlni cu el în scurt timp şi sper să ajungem la un acord pentru o despărţire amiabilă. Suntem oameni civilizaţi şi aşa este normal să se întâmple”, a declarat preşedintele Prunea.

Oficialii „lanternei” CSMS Iaşi au stabilit deja lista cu priorităţi pentru înlocuitorul lui Ionuţ Chirilă. Adrian Falub, tehnicianul care şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu ASA Târgu Mureş, e primul pe listă. Acesta este preferatul primarului Gheorghe Nichita, care l-a însărcinat pe Florin Prunea să-l contacteze pe Falub, pentru a discuta datele contractului.

Citeşte mai mult pe Prosport

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA