-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Oferte speciale la televizoare în perioada Campionatului Mondial de fotbal

carrefour mondial

Pentru că 2014 este anul fotbalului, Carrefour a pregătit în perioada 5-25 iunie o serie de surprize pentru clienţii săi, de la activări speciale în hipermarketuri, la cele mai mici prețuri.

Hipermarketurile Carrefour din toată ţara îşi aşteaptă clienţii în următoarele trei săptămâni cu oferte speciale, create pentru adevărații iubitori ai fotbalului! În plus, în weekend vă vom surprinde cu activități care ne vor introduce în atmosfera braziliană.

Pentru a urmări meciurile preferate așa cum se cuvine, fanii adevărați vor putea alege dintr-o ofertă generoasă de televizoare și sisteme home cinema la prețuri cu adevărat incredibile! Iar pentru a sărbători marile victorii, Carrefour a pregătit oferte la articole de petrecere, precum perucile festive, tricourile tematice sau gustările și băuturile preferate de către toți prietenii.

„Anul acesta, sărbătorim cu toţii sportul-rege. Indiferent dacă suntem microbişti înfocaţi sau ne uităm doar din când în când la meciurile de fotbal, acest sport ne bucură pe toţi. Astfel, le-am pregătit clienţilor Carrefour o mulţime de suprize în perioada următoare, menite să ne aminetască tuturor că fotbalul este un sport pentru toată lumea”, declară Andreea Mihai, director de marketing Carrefour România.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA