Oferte pentru Ngadeu şi Iliev. „Sunt foarte multe întrebări pentru Cabrera. Nu îi vom transfera în România”. VEZI preţul fixat de FC BOTOŞANI

0
976

fc botosani cabrera, iliev, ngadeu

Plamen Iliev şi Michael Ngadeu au şanse mici de a mai continua la FC Botoşani şi din sezonul viitor. Oficialii clubului au declarat că au primit oferte concrete pentru cei doi fotbalişti dar nu vor fi cedaţi până la finalul acestui sezon.

În plus, Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, a declarat că din ce în ce mai mulţi impresari şi chiar conducători de cluburi s-au arătat interesaţi de argentinianul Gonzalo Cabrera. Potrivit Transfermark.com, Michael Ngadeu este cotat la 550.000 de euro iar Plamen Iliev şi Gonzalo Cabrera au o cotă de 600.000 de euro.

„Am avut o discuţie cu asociaţii mei din Elsaco cu privire la transferuri şi la construcţia echipei pentru sezonul următor. Orice jucător de la noi este transferabil, inclusiv Ngadeu, Cabrera şi Iliev. Există o ofertă pentru Ngadeu, primită zilele astea. Există o ofertă concretă pentru Plamen Iliev, sunt foarte multe întrebări pentru Cabrera. Vor pleca dacă oferta este convenabilă pentru noi şi pentru ei şi dacă avem soluţii pentru înlocuire. Eu cred că nu vom transfera jucători în România. Cabrera şi Ngadeu nu vor pleca dacă ofertele vor fi sub 500.000 de euro”, a declarat Vleriu Iftime.

Cel mai căutat jucător din lotul FC Botoşani este camerunezul Michael Ngadeu. A venit din Liga a IV-a din Germania dar s-a impus repede la FC Botoşani. În urma evoluţiilor foarte bune, Ngadeu a fost desemnat căpitanul echipei iar în momentul de faţă este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România.

„Ngadeu este un fotbalist bun, cu personalitate. E un tip echilibrat, vorbeşte răspicat, atent. Foarte interesant că un jucător a devenit liderul grupului în doar un an. Am fost chemat de el în vestiar să le promit o motivaţie în plus pentru meciul cu Chiajna. Este un jucător ascultat, ştie să ridice tonul. Ştie vreo patru cinci limbi”, a adăugat Valeriu Iftime.

Michael Ngadeu mai are contract cu FC Botoşani până în iunie 2017 iar Plamen Iliev şi Gonzalo Cabrera sunt sub contract până în iunie 2018.