3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Oferte din Rusia şi Germania pentru Vaşvari şi Acsinte

vasvari, acsinte

Căpitanul echipei FC Botoşani Florin Acsinte şi mijlocaşul Gabriel Vaşvari au mai multe oferte de a pleca în această iarnă. Mai multe cluburi din primele două eşaloane din Germania şi Rusia sunt interesate de cei doi fotbalişti botoşăneni.

Oficialii clubului FC Botoşani sunt dispuşi să-i cedeze pe cei doi jucători în condiţiile în care vor fi oferte avantajoase. Florin Acsinte are 27 de ani şi este cotat de siteul Transfermarkt la 700.000 de euro iar Gabriel Vaşvari are 28 de ani şi este cotat la 850.000 de euro. Şansele ca FC Botoşani să obţină 1,5 milioane de euro pe cei doi jucători sunt destul de mici dar conducătorii clubului s-ar mulţumi şi cu un milion de euro.

„Sunt discuţii pentru Vaşvari şi Acsinte. Există nişte oferte din Rusia şi Germania. Ambii sunt jucători buni şi care joacă la orice echipă dintr-un campionat precum cel românesc. Au valoare. I-am văzut că ar fi dispuşi să plece şi că au nevoie de o schimbare. Fiecare fotbalist îşi joacă financiar cariera. Dacă au jucat bine la Botoşani şi pleacă undeva în Rusia pe un contract de câteva zeci de mii de euro pe lună, şi-a asigurat bătrâneţea. Nu poţi să-i refuzi dacă apare o ofertă clară pentru ei”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA