Şoferi acţionaţi în judecată de Urban Serv pentru pagubele produse în parcarea de la BIG

160
434

News Doi şoferi din Botoşani au fost acţionaţi în judecată de către societatea Urban Serv din cauza pagubelor produse în parcarea subterană de la BIG. Aceştia au fost depistaţi după ce au fost vizionate iaginile de pe camerele de supraveghere.

„Parcarea subterană se închide la ora 22.00. În parcarea supraterană se pot lăsa autoturisme pe timp de noapte. Avem camere de supraveghere. Am identificat şoferii care au produs pagube în parcare. În cazul celui care a dărâmat stâlpul, Poliţia Rutieră ne-a trimis înştiinţare să facem evaluarea pagubelor. Am acţionat în instanţă acea persoană pentru a putea recupera prejudiciul. La fel am procedat şi în cazul şoferului care a agăţat lampa electrică de la parcarea supraterană. Având camere de supraveghere, putem vedea numărul autovehiculului. Ulterior ne adresăm Poliţiei pentru identificarea proprietarului maşinii. Facem un deviz de înlocuire şi obiectului distrus şi îl informăm. În cazul în care refuză, ne adresăm instanţei”, a spus Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv.

În plus, Urban Serv a eliberat copii ale înregistrărilor şi persoanelor care şi-au găsit autoturismele avariate în parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here