2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Oameni disperați de comportamentul vecinilor. „M-am săturat să-i văd…” FOTO

De ani buni, Parcul Tineretului a devenit o zona în care puțini își mai doresc să locuiască. Această zonă este ocupată de mai multe familii de romi care fac ce vor și nicio instituție a statului nu este capabilă să intervină.

Oamenii care au avut ghinionul să se mute în Parcul Tineretului, în urmă cu mai mulți ani, au ajuns la disperare. Nu se pot odihni nici ziua și nici noaptea deoarece unii vecini dau muzica la maxim și se distrează în fața blocului. Consumă alcool, țipă, fac mizerie… dar nimeni nu ia nicio măsură.

„M-am săturat să-i mai văd în fiecare zi, in dreptul geamului meu, urlând, jucând cărți, consumând bere. Pleacă românii, dar ăștia când pleacă?”, ne-a scris o persoană care locuiește în Parcul Tineretului.

Din nefericire pentru acești oameni, autoritățile statului fie sunt incapabile, fie nu vor să ia măsuri și să facă ordine în această zonă a municipiului Botoșani. Pentru cei care s-au săturat și vor să-și vândă locuințele din Parcul Tineretului, misiunea este una aproape imposibilă. Puțini sunt dispuși să cumpere un apartament în această zonă chiar dacă prețul este la jumătate comparativ cu alte cartiere din Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA