2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

O studentă din Iaşi a devenit victima medicului Ana Maria Năstac

 

News Acestei studente i-a pierit zambetul de pe buze la scurt timp dupa ce a intrat in cabinetul medical. Nu a crezut niciodata ca poate ajunge pe mainile unui asemenea medic. Claudia Plaiasu, in varsta de 24 de ani, a crezut ca face o buna afacere pentru un tratament stomatologic.

A vizualizat o oferta prezentata peFunGroup si a achizitionat pe loc un voucher. Oferta prezenta doua periaje profesionale, doua detartraje si doua obturatii medii, toate la 50 de lei. Un adevarat chilipir daca avem in vedere preturile practicate de medicii stomatologi ieseni. Confirmarea platii pentru voucher a insemnat si contactarea medicului in vederea unei programari. Dintr-o serie de sedinte de tratament, tanara s-a ales cu o experienta traumatizanta.

Cand a intrat pe usa cabinetului, tanara a ramas fara replica. "Pe 31 martie 2014, am achizitionat un voucher prin intermediul FanGroup, care imi acorda in schimbul unui pret de 50 de lei, doua detartraje, doua periaje, plus doua obturatii medii la acest cabinet. Pe 9 aprilie am intrat in cabinetul situat pe strada Parcului, langa Bazinul Olimpic, la parterul blocului E24. Denumirea cabinetului era Maxx Dent, dar nu am vazut specificat pe nimic numele medicului stomatolog, Ana Maria Nastac. Nu as putea spune daca este cabinetul ei sau isi desfasura activitatea in spatiul altui medic. Dupa ce am intrat si m-am urcat pe scaun a inchis usa cu cheia, motivand ca inca nu are asistenta si poate intra oricine.  Mi-a facut doar un detartraj rudimentar, fara ultrasunete, care a durat 5 minute. Cabinetul nu avea nici macar dotarea minima, era mizerie, iar anestezia mi-a facut-o imediat ce am urcat pe scaun. La sfarsit mi-a cerut 50 de lei, chiar daca eu i-am aratat voucherul de pe FunGroup. Mi-a spus ca nimeni nu i-a livrat ei acesti bani si ca trebuie sa platesc. Cand i-am cerut chitanta a inceput sa devina violenta verbal. Mi-a spus ca daca ar da chitante nu i-ar iesi profit nici de un pachet de tigari. Pana la urma mi-a dat o factura in alb doar cu o parafa pusa pe ea si apoi mi-a descuiat usa sa plec. Nu asta trebuie sa pateasca un pacient care intra intr-un cabinet medical", a povestit ingrozita Claudia.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

437 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA