22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

O primărie din judeţul Botoşani va aloca 500 de milioane de vechi pentru echipa de fotbal din Liga a IV-a

cs darabani

Primăriile din judeţul Botoşani au început să investească atât în bazele sportive cât şi în echipele de fotbal care joacă în Liga a IV-a. Un astfel de exemplu este la Darabani. După ce a investit în refacerea bazei sportive, primăria va aloca 500 de milioane de lei vechi pentru susţinerea echipei de fotbal.

Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani, susţine că la ora actuală, stadionul îndeplineşte condiţiile inclusiv pentru Liga a III-a dar nu îşi propune promovarea deoarece nu poate asigura un buget de minim 100.000 de euro.

„Nu ne pregătim pentru Liga a III-a dar fotbalul este un sport foarte apreciat. Am făcut investiţii la stadion, am amenajat tribunele, am făcut vestiarele. Echipa de fotbal încă nu este înregistrată. Am avut două echipe. Am convenit să facem o singură echipă. Aşteptăm să îşi definitiveze statutul asociaţiei iar luna viitoare vom aproba în Consiliul Local alocarea unei finanţări. Am prins o sumă simbolică de 500 de milioane iar la rectificare vom ma aloca. Toţi sunt de acord. Până acum nu ne-am făcut de râs în Liga a IV-a”, a spus Corneliu Aroşoaie.

Foto: Darabaneni.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA