28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

O nouă staţiune de pe litoral renaşte şi concurează cu Mamaia. “Plaja începe să arate ca în Egipt”

litoral bulgaria foto Realitatea

Vechea statiune Venus de pe litoralul nostru renaste incet, dar sigur, cu ajutorul hotelurilor de 4 si 5 stele recent deschise. Proprietarii au investit milioane de euro in fostele unitati de cazare comuniste si vor sa ii atraga pe turistii care merg acum in Mamaia. Le-au pregatit tot confortul, departe de restul zonei care are nevoie de investitii majore.

In urma cu 3 luni acest hotel din statiunea Venus, situat chiar pe malul marii, era un santier imens. Muncitorii spargeau peretii, recompartimentau camerele si turnau fundatia piscinelor.  Astazi e plin de turisti fericiti ca au ajuns la mare. 
Turista: „Acum un an am fost in vizita aici si am ramas surprinsa sa vad ca s-au deschis noi hoteluri. Camerele sunt luxoase, sunt spatioase, avem dusul excelent, patul mare, foarte comod.”
Proprietarii recunosc ca au investit cu emotii, dar i-a incurajat faptul ca in zona, in ultimii doi ani, au mai aparut alte trei hoteluri de 5 stele, care au camerele ocupate toata vara. Se gandesc ca exemplu lor ar putea fi urmat si de alti investitori, iar in curand, statiunea Venus ar putea fi clasificata ca una de lux, la fel ca Mamaia. 

Citeşte mai mult pe ŞtirileProTV

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA